iFrogz GoLite 2600 mAh Battery Flashlight Black

De GoLite Universal Backup Charger and Flashlight is onmisbaar

Het is al een regelrechte hit in het buitenland en nu is het ook in Nederland, de GoLite Universal Backup Charger and Flashlight. Het is een handige samenvoeging van een zaklamp en een oplader. Door het compacte en slimme design kan je de GoLite altijd meenemen en kan je dus ook altijd genieten van de vele voordelen waar deze gadget over beschikt. Na vele succesverhalen over de onmisbare GoLite Universal Backup Charger and Flashlight kan die van jou wel eens de volgende zijn.

De GoLite geeft je wat je nodig hebt

De GoLite is zo ontworpen dat hij makkelijk mee te nemen is. Door het slanke design neemt hij maar weinig ruimte in, dus is het geen last om het bij je te dragen. Je kan hem makkelijk tevoorschijn halen op de momenten dat je hem nodig bent, de GoLite zal je dan ook geven wat je nodig hebt. De GoLite heeft een glanzend en mooi motief, wat het een luxe uitstraling geeft. Ook het logo van iFrogz dat weergegeven is, helpt mee aan de exclusieve look van deze functionele gadget.

De GoLite is moeiteloos in gebruik

De GoLite Universal Backup Charger and Flashlight laadt je smartphone of tablet snel en moeiteloos op en is een licht op je pad. Hij heeft genoeg power om een smartphone volledig op te kunnen laden, dit kan je bereiken door simpelweg je oplader aan de USB poort aan te sluiten en de GoLite doet de rest. De GoLite heeft een helder LED licht, dus je hoeft nooit meer te zoeken naar je sleutels of andere producten die je nodig bent. Na het opladen van je GoLite gaat het LED licht 48 uur mee en kan je er dus lang en veel plezier aan beleven. Je hoeft nooit meer met een lege telefoon te zitten en je een weg in het donker te banen, schaf de GoLite nu aan en geniet van de vele eigenschappen die jouw leven net dat beetje makkelijker maken.

iFrogz maakt je leven makkelijker

iFrogz is een bedrijf dat accessoires voor mobiele apparaten produceert. Ze leveren veel uiteenlopende accessoires, van telefoonhoesjes tot koptelefoons tot tassen. iFrogs probeert door het produceren van deze gadgets het leven van de consument makkelijker te maken.Ze steken veel zorg in het creëren van de gadgets en zorgen dat er een kwalitatief goed product op de markt komt, je kan dus altijd op de gadgets van iFrogz rekenen.

  • Compact design
  • Met USB poort
  • Kan bijna alles laden, van smartphones tot tablets
  • Zaklamp met LED licht
  • Geschikt voor thuis en onderweg

 

€ 24.95

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *