Ritech 1 VR Bril voor Htc Desire 516 en maak kennis met VR

Ritech 1 Virtual Reality bril voor Htc Desire 516.
Waarschuwing: “Dit item heeft hoge amusementswaarde op o.a. feestjes en partijen, ook als kado erg leuk!”
De Ritech 1 VR Bril maakt het mogelijk om op een leuke, simpele en betaalbare manier kennis te maken met virtual reality. De Ritech 1 VR Bril is bedoeld om de wereld van virtual reality voor iedereen bereikbaar te maken, een echt instapmodel en beter dan een kartonnen Google cardboard. Erg leuk om jezelf of om een ander kado te geven: Fun en Hilariteit gegarandeerd! Deze Ritech 1 is geschikt voor bijna alle smartphones met een schermformaat van 3.5 tot 5.5 inch. 
Maak kennis met 3D met deze budget Ritech VR bril en maak gebruik van duizenden virtual reality apps.
Hoe werkt de Ritech 1 VR Bril.
De gebruik van de Ritech 1 VR Bril is erg gemakkelijk en het principe is net zoals de Google Cardboard. Open de voorklep en plaats de Htc Desire 516 aan de binnenzijde van de voorklep. De voorklep heeft zuignapjes waarmee u uw Htc Desire 516 stevig in het midden van de bril kan plaatsen. De voorklep sluit u door middel van een eenvoudig kliksysteem. De lenzen van de Ritech 1 kunt u in de breedte instellen zodat u de lenzen precies recht voor uw ogen kunt plaatsen.
Comfortabel
De Ritech 1 VR Bril is erg licht en weegt nog geen 135 gram. Dankzij de schuimrubberen randen zit de bril prettig tegen uw gezicht aan. Ook is de bril voorzien van stevige, elastieken banden die comfortabel over het hoofd zitten.
Tip! Wanneer u in het bezit bent van een Android telefoon, bestel dan ook een Bluetooth Gamepad / Remote Control mee om het maximale uit de VR-Bril te halen. Handig voor gamen en om de smartphone, terwijl deze in de bril zit, toch te kunnen blijven bedienen.
Wat zijn leuke apps voor de Virtual Reality bril?
Onze favoriete apps zijn de volgende;
iOS
– Roller Coaster VR- VR One Cinema- Jurassic Virtual Reality- CMoar Rollercoaster- Audi A4 VR Experience
Android
– Durovis Dive Roller Coaster- Google Street View VR- Jurassic Virtual Reality- Virtual Reality Showroom – Audi A4 VR Experience
Windows
– Coptar- InMind
Ons volledige aanbod in VR Brillen:
Google Cardboard
Ritech 1 VR Bril
Ritech 2 VR Bril
Ritech 3 Pro VR Bril
VR Reality 360
VR Box
VR Pro
Algemene tip: Zoek ook eens op “cardboard apps” en lees eens onze blog over de VR brillen.
Merk: Ritech
Tip: Hebt u een Android telefoon met bluetooth? Bestel dan gelijk de gamepad mee!
NB Een VR bril is een universeel accessoire waarbij gekeken is naar de maten van de Htc Desire 516 of deze passend is. Of VR apps op uw smartphone werken en te installeren zijn verschilt per besturingssysteem en update. Hierop hebben wij helaas geen invloed en er is dan ook geen rekening mee gehouden. Hoe groter en beter het scherm, hoe beter de VR en 3D beleving zal zijn.

€ 17.50

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *