5 goede en handige auto-app’s

Je smartphone is niet meer weg te denken uit je leven. Appen tijdens het autorijden is natuurlijk niet heel handig, maar gelukkig zijn er tal van app’s die ideaal zijn voor tijdens het autorijden, vol met tips over auto-onderhoud of je op de hoogte houden van de laatste weetjes. Er zijn honderden auto-app’s, maar aan welke heb je nu echt wat? Hier de 20 beste app’s op een rijtje.

 

Meldingen

De beste app’s voor meldingen over files, flitsers, maximumsnelheid en knipperende dashboardlampjes:

 

  1. Flitsmeister

Niemand houdt van die akelige envelop met boete erin, dankzij deze app wordt je op tijd gewaarschuwd voor een flitser. Met de app ben je op de hoogte van elke flitspaal, trajectcontrole en mobiele flitser. Zelf een mobiele flitser gezien? Je kunt deze ook melden via de app. Naast de flitsers, brengt de app ook files in kaart zodat je voorbereid bent op alle leeuwen en beren op de weg.

 

  1. MAXS

MAXS helpt je om je aan je maximumsnelheid te houden. Op het scherm van je smartphone zie je je huidige snelheid, de maximum toegestane snelheid én de hoogte van je boete als je harder rijdt dan de maximumsnelheid.

 

  1. ANWB Onderwegapp

Naast meldingen van flitsers en files geeft deze app ook waarschuwingen bij bepaalde weersomstandigheden. Wordt het glad? Komen er zware windstoten? Deze app houdt je op de hoogte. Ook kun je via deze app snel de wegenwacht bellen als dat nodig is.

 

  1. Vehicle Dashboard Symbols

Als er een lampje op je dashboard gaat branden, is het óf foute boel óf je moet gewoon even olie bijvullen of iets dergelijks. Je bent lekker aan het rijden en opeens gaat er een lampje branden, maar wat betekende die ook alweer? Deze app geeft een overzicht van alle mogelijke lampjes en hun betekenis. Deze app helpt je om te bepalen of het defect zo erg is dat je de auto kunt laten maken of toe bent aan een nieuwe auto.

 

  1. Going Abroad

Onmisbaar als je naar het buitenland gaat, de app: Going Abroad. De verkeersregels verschillen van land tot land en dankzij deze app ben je helemaal op de hoogte van alle buitenlandse verkeersregels.

 

Ongeacht welke apps je gebruik, dient je auto natuurlijk goed te functioneren. Ben jij op zoek naar een betrouwbare tweedehands auto? Kijk dan eens in de online winkel van Bynco.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *