Als je telefoon kapot gaat

Je telefoon kan op allerlei manieren kapotgaan: hij kan bijvoorbeeld uit je broek of uit je handen vallen. Wanneer je telefoon kapotis, is dat natuurlijk erg vervelend. Je zou dan een nieuwe telefoon kunnen kopen, maar dat kost helaas veel geld. Een goedkoper alternatief is meestal om je telefoon te laten repareren. In dit artikel vertel ik je wat meer over ‘De Telefoon Reparatiewinkel.’

Prijzen

De prijzen van De Telefoon Reparatiewinkel zijn relatief erg voordelig. De prijs van een reparatie hangt natuurlijk wel af van de soort telefoon en de soort schade. Het vervangen van het scherm kan bij een iPhone al voor een bedrag onder de honderd euro. Dit geld ook voor het vervangen van het scherm van bepaalde Samsung telefoons en telefoons van vele andere merken. Het is natuurlijk erg vervelend als je telefoon nat wordt. Ook hiervoor heeft De Telefoon Reparatiewinkel een oplossing. Bij veel iPhone ‘s kun je je telefoon laten repareren als hij waterschade heeft opgelopen. De prijs van zo’n reparatie begint al onder de dertig euro. Ook overige reparaties kosten niet veel bij De Telefoon Reparatiewinkel. Bij de meeste telefoons worden de overige reparaties uitgevoerd voor een bedrag onder de vijftig euro. Bovenop deze scherpe prijzen komt ook nog eens de laagste prijs garantie: zo betaalt u nooit te veel voor een reparatie.

Garantie

Hoewel het niet vaak voor zal komen, is er natuurlijk altijd de mogelijkheid dat een nieuw geplaatst onderdeel van uw telefoon het na de reparatie weer niet doet. De Telefoon Reparatiewinkel hier gelukkig een oplossing voor. Uw heeft twee jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen. Als een onderdeel dat vervangen is binnen twee jaar kapotgaat, krijgt je je geld terug. Daarom staat De Telefoon Reparatiewinkel altijd garant voor goede kwaliteit.

De werknemers

Het ‘reparatieteam’ bestaat uit vier reparateurs en een directeur. Zij zetten zich er allemaal voor in om te zorgen dat jouw telefoon weer gerepareerd wordt. Voor een extra goed overzicht van het team en de prijzen kun je kijken op www.detelefoonreparatiewinkel.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *