Is het nodig iPhone 8 hoesjes aan te schaffen?


De nieuwste iPhones zijn aangekondigd en uitgekomen, dit zorgt natuurlijk altijd voor een hoop vragen. Wat zijn de verbeteringen? Is het slim om een hoesje te kopen? Wat kun je ermee wat je niet met de voorganger kan? Op één van deze vragen gaan wij antwoord geven.

De nieuwe iPhone 8 is natuurlijk een verbetering ten opzichte van de voorgangers. Dit nieuwe toestel lijkt erg veel op de oudere toestellen, maar verbeterd eigenlijk alles wat zij ook precies kunnen. Maar, naast dat het een beter model is en een leuker design heeft, de hogere kosten en glazen design zorgen natuurlijk voor hogere reparatiekosten.

Gelukkig voor de fans van de iPhone 7, het iPhone 8 hoesje is hetzelfde hoesje die je al had voor jouw iPhone 7. Het enige échte verschil ten opzichte van de iPhone 7 is het gewicht, doordat de grotere batterij meer weegt. De camera’s zitten ook op de juiste plek, wat ervoor zorgt dat de oude hoesjes gerust gebruikt kunnen worden. Echter, voor de iPhone X is dit natuurlijk wel een punt. Deze heeft een nieuw design en dat zorgt ervoor dat de oudere hoesjes niet gebruikt kunnen worden voor deze smartphone. Wanneer je een iPhone X aanschaft moet je dus ook een bijbehorend hoesje kopen. Dit zorgt ervoor dat de iPhone X eigenlijk nog ietsjes duurder uitpakt. Maar tegen de prijs van het hoesje krijg je natuurlijk de bescherming die een hoesje biedt.

Als je blij bent met jouw iPhone 7 leren hoesje kun je het beste dit lederen hoesje blijven gebruiken om jouw iPhone 8 te beschermen. Echter, dit betekent natuurlijk niet dat je voor altijd vast zit aan dit hoesje. Je kunt altijd nog een nieuw hoesje kopen wanneer je deze leuke vindt of een keer een andere wilt gebruiken. De iPhone 8 zonder hoesje gebruiken is overigens totaal niet de bedoeling, aangezien deze nog meer glas heeft door de glazen achterkant. Je kunt nu dus niet alleen het glas van jouw scherm breken maar nu kan ook het glas van de achterkant kapotgaan. Let dus erg goed op met jouw iPhone en zorg ervoor dat je deze niet breekt. De kosten van een reparatie zijn namelijk erg hoog doordat de onderdelen duurder zijn geworden. De prijs van de smartphone is omhooggegaan en daarmee dus ook alle reparatiekosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *