Je oude computer inleveren

Je oude computer? Die zet je niet zomaar aan de straat, althans als je niet wilt dat data- en dat blijft toch altijd achter op de pc, hoe goed je ook probeert je pc leeg te maken- in handen van derden terecht komt. En dus is Huiskes al jarenlang hét adres voor oude computer inleveren. Door voor Huiskes te kiezen weet je namelijk zeker dat je computer op vertrouwde wijze vernietigd wordt. Hoe je dat zo zeker weet? Omdat je er, als je dat wilt, zelf bij aanwezig mag zijn en dus met eigen ogen ziet hoe je computer en de date vernietigd worden.

Recycling wordt steeds belangrijker


Behalve dat je niet wilt dat je data in handen van derden komt, wordt recycling toch al steeds belangrijker in deze moderne wereld.  De grondstoffen worden immers meer schaars, de bevolking groeit daarentegen gestaag door en dus stijgt ook de consumptie. Huiskes is een alom erkend industrieel dienstverlener die overheden en organisaties op uiterst deskundige wijze bijstaat om via recycling waarde aan de diverse afvalstromen toe te voegen. Niet voor niets weten deze overheden en organisaties Huiskes steeds vaker te vinden voor antwoorden op vraagstukken die betrekking hebben op recycling.

Altijd op zoek naar de meest milieuvriendelijke oplossing


Oude computer inleveren en laten vernietigen door Huiskes betekent dat dit altijd op de meest professionele wijze gebeurt. Uiteraard beschikt de specialist in recycling over de ISO-normering en alle mogelijke certificaten en zoekt en vindt het altijd de meest milieuvriendelijke oplossing. Door gebruik te maken van de meest moderne technologieën kan Huiskes grondstoffen zo scheiden dat de hoogst haalbare recycling graad behaald kan worden. 

Ooggetuige van de vernietiging van je oude computer


Lever jij je oude computer in en wil je dat het apparaat vernietigd wordt, vraag dan of je er bij aanwezig mag zijn. Dat is beslist niet vreemd, de optie wordt immers niet voor niets door Huiskes aangeboden en is tekenend voor de transparante werkwijze. Als je wilt krijg je bovendien een vernietigingsverklaring en een CO2 reductie rapport mee naar huis. Huiskes beschikt overigens over een internetportaal dat een efficiënte en digitale afhandeling prima mogelijk maakt.

Het indrukwekkende machinepark van Huiskes


Behalve je oude computer lever je ook huishoudelijke apparatuur, IT-apparatuur, kantoorapparatuur, speelgoed, kabels en auto-onderdelen in bij Huiskes, zeker ook als je waarde hecht aan milieuvriendelijke recycling. Ook het machinepark van Huiskes mag beslist indrukwekkend genoemd worden. Zo beschikt het over een productielijn voor de ontmanteling van CRT-monitorenen is een sorteerlijn beschikbaar voor elektronica en elektrische apparaten. Huiskes heeft bovendien een shredderinstallatie en een kabelshredder lijn waarmee kabels op de best denkbare manier verwerkt kunnen worden. 

Kunststoffen van metalen scheiden


Voor wit- en bruingoed is een eveneens een shredderinstallatie beschikbaar en met een persmachine kunnen materiaal gecomprimeerd worden. Ook voor transformatoren en boilers is een demontage lijn beschikbaar en behalve een handmatige sorteerlijn beschikt de professional ook over de mogelijkheid om kunststoffen van metaal te scheiden. En daarmee is alleen nog maar het topje van de ijsberg benoemd. Want op het gebied van recycling kan Huiskes simpelweg alles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *