videograaf

Mooie momenten vastleggen

Door het maken van een video leg je niet alleen mooie momenten vast, ook de sfeer krijg je veel beter dan alleen naar foto’s te kijken. Niet voor niets zijn er veel mensen, die bij bij een belangrijke gebeurtenis gebruik maken van een videograaf. Natuurlijk is het wel de bedoeling dat je iemand in de arm neemt die professioneel werkt, en de momenten goed op beeld vastlegt. Dominick Verstoep weet als geen ander, hoe beelden moeten worden gecombineerd. Of er nu wordt gesproken, of er wordt muziek gedraaid wat altijd doet denken aan die speciale dag.

De dag van je leven

Trouwen is en blijft voor veel mensen de mooiste dag van hun leven, het is daarom ook niet vreemd dat je deze door een professionele videograaf vast wilt leggen zodat je de dag op elk gewenst moment terug kunt kijken. Juist de belangrijke emotionele momenten moeten goed worden vastgelegd, zodat je geen moment mist tijdens deze belangrijke dag. Door jarenlange ervaring, weet Dominick Verstoep precies hoe en wat er gefilmd moet worden, zodat je voor altijd deze prachtige dag vast hebt staan voor je kinderen, kleinkinderen en nabestaanden.

videograaf

Werk in binnen en buitenland

Of er nu een film moet worden gemaakt in Nederland of in het buitenland, een videograaf kun je overal inzetten. Ook Engelstalige klanten kunnen uitstekend worden geholpen om een video te maken, welk project je ook vast wil laten leggen. Niet voor niets heeft Dominick Verstoep al geholpen met veel bekende projecten, Film Factory met Rutger Hauer is een van de bekendste. Maar ook informatie video;s voor bijvoorbeeld de Staten Generaal der Tweede kamer komt in het boekje voor. In Spanje zijn er video’s gemaakt voor een makelaar, op deze manier kun je in binnen en buitenland de mooiste video’s laten maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *