Originele cadeautips voor iedereen

 

Soms kan het best lastig zijn om ieder jaar opnieuw iets leuks te bedenken om cadeau te doen (voor welke gelegenheid dan ook), of het nou voor je moeder is, je broertje of je beste vriendin… Je wil natuurlijk graag origineel zijn en iets geven wat diegene écht leuk vindt. Lees daarom hier tips voor een origineel cadeau.

 

Een telefoonhoesje

 

Eigenlijk heeft iedereen tegenwoordig wel een mobiele telefoon, en wat hoort daarbij? Een telefoonhoesje! Voor (bijna) elke telefoon zijn er wel honderden verschillende telefoonhoesjes,dus de kans dat je een hoesje koopt die iemand al heeft is niet heel groot. Als je het nog leuker wil maken, koop je een hoesje die iets te maken heeft met jullie relatie/vriendschap, bijvoorbeeld iets van een televisieserie die jullie samen kijken. Een goed idee dus!

 

Gepersonaliseerd cadeau

 

Hoe leuk is het om iets te geven waarvan je zeker weet dat nog nooit iemand het eerder heeft gegeven? Er zijn talloze voorwerpen die jij kan personaliseren. Wat dacht je van een kussen met een foto van jullie erop of een mok met een grappige quote. Diegene vindt het gegarandeerd leuk én het is origineel. En ja, ook een telefoonhoesjekun je bijvoorbeeld bedrukken met een foto van jullie samen.

 

Maak het zelf

 

Voor de creatieveling onder ons: knutsel zelf wat! Je kan het zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wil. Het kan niet anders dan dat degene waar je het aan geeft heel blij is met dit zelfgemaakte cadeau. Zoek op YouTube naar een uitleg video en ga aan de slag!

 

Een dagje uit

 

Dit is geen fysiek cadeau, maar je houdt er wel veel mooie herinneringen aan over. Mooi meegenomen is natuurlijk dat je zelf ook een leuke dag eraan over houdt ;). Ga bijvoorbeeld met je moeder shoppen en lunchen in een onbekende stad, met een vriend/vriendin naar een pretpark of neem je broertje mee naar een waterpark. Je kan eigenlijk van alles kiezen, wat je maar wil. Het is origineel en leuk voor jullie allebei, ideaal dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *