Tips voor de aanschaf van een mobiele telefoon

De kans dat jij iedere twee jaar een nieuwe mobiele telefoon wilt, die is natuurlijk ontzettend groot. Niet zo vreemd natuurlijk, aangezien een gemiddeld telefoonabonnement af wordt gesloten voor de duur van 24 maanden. Vaak word je enkele maanden daarvoor al lekker gemaakt met een eventuele aanbieding en heb je een ruime keuze uit de nieuwste mobiele telefoons. Ondanks het feit, dat jij ontzettend goed weet, dat je maandelijkse kosten naarmate je een nieuwe toestel kiest, steeds hoger worden, is de kans toch vrij groot, dat je hier opnieuw voor kiest. Wil jij geld besparen, let dan op onderstaande tips.

Release nieuwe mobiele telefoons

Mobiele telefoons die net op de markt zijn, zijn natuurlijk ontzettend populair. Vooral wanneer er wordt aangekondigd dat er een nieuw model aan zit te komen, zijn er zelfs mensen die voor de winkel blijven wachten om zo het allereerste model te kunnen bemachtigen. Toch is het verstandig een aantal maanden te wachten. De prijs zal gedurende deze periode vaak niet direct zakken, maar geeft het je wel de kans om ervoor te zorgen dat je een goed exemplaar krijgt. Bij een eerste ‘druk’ kan het namelijk nog wel eens zo zijn dat er wat kleine ‘kinderziektes’ zoals dat genoemd wordt in zitten. Door enkele maanden te wachten, kun je ook tevens kijken wat de eerste ervaringen zijn en op basis daarvan bepalen of je het het waard vindt om zoveel geld uit te geven aan een nieuwe mobiele telefoon. Denk er dus eerst rustig over na, alvorens je een overhaaste beslissing maakt.

Alles in één

Heb jij internet en televisie, dan krijg je vaak een extra korting op mobiele telefoons. Die is echter vaak niet de hele wereld, maar kan toch al snel oplopen tot enkele tientallen euro’s per maand. Mooi meegenomen, vind je niet? Daarnaast hebben verschillende providers ook nog eens de mogelijkheid tot het onderling uitwisselen van Mb’s, zodat jullie allemaal onbeperkt kunnen blijven streamen. Kortom, heb jij een alles in één pakket, maar nog geen mobiele telefoon, bekijk dan eens wat de mogelijkheden zijn. 

Oplader

Kies je voor één van de nieuwste mobiele telefoons, dan zal hier doorgaans niet altijd meer een oplader bijzitten. Vooral bij iPhone, zal in plaats van het blokje, enkel nog het kabeltje in de doos zitten. Heb jij er geen één meer, dan kan dit toch al snel enkele euro’s extra worden. Probeer dit daarom altijd bij een winkel af te dwingen. Zo hoef je dus niet apart nog een keer een oplader te kopen, maar kun je eventueel met de winkelmedewerker iets afspreken. Want laten we eerlijk zijn, wanneer jij hier een dure telefoon koopt, dan kan er toch prima een oplaadblokje bij worden geleverd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *