Wat voor type beller ben jij?

De telefoon heeft in de afgelopen jaren een enorme evolutie. Mede door deze evolutie is ons belgedrag ook erg veranderd. Voor sommige mensen is bellen een vast onderdeel geworden van hun leven en voor sommige is bellen slechts eenmalig ding die ze liever willen vermijden. Het kiezen van een telefoonabonnement die echt bij jouw past is een lastige beslissing. Hoeveel bel je eigenlijk in de maand en hoeveel internet verbruik je? Wat voor type beller ben jij eigenlijk? In dit artikel gaan we dieper in op verschillende soorten bellers.

Uren aan de telefoon hangen

Deze type beller vindt het heel normaal om uren te bellen met vrienden of vriendinnen. Je belt de ene vriend na de ander en vertelt regelmatig elke keer hetzelfde verhaal. Je gebruikt je telefoon regelmatig en het aantal belminuten worden in de loop van de maand uren. Ook zijn deze type bellers vaak grote gebruikers. Zo zijn ze continu online en delen regelmatig veel video’s en foto’s. Daarom is het voor deze type beller verstandig om te kiezen voor een telefoon abonnement met onbeperkt belminuten. Vaak ben je in combinatie met een abonnement met onbeperkt sms goedkoper uit bij een internetprovider. Afhankelijk van je internetbundel betalen deze type bellers wel het meeste voor hun telefoonabonnement.

Iemand die liever niet belt

Deze type beller vindt het helemaal niet leuk om te bellen. Hij gebruikt de functie om te bellen het minste en voelt zich ook niet op zijn of haar gemak wanneer hij gebeld wordt of verplicht moet bellen. Ook is dit type beller vaak een basis gebruiker. Hij of zij zit zo nu en dan op internet maar kijkt liever geen films en luistert ook niet naar muziek via de telefoon. Daarom is het verstandig voor deze type beller om te kiezen voor een telefoonabonnement met weinig belminuten. Zo zorg je ervoor dat je er zuinig met je belminuten omgaat en nog eens het excuus hebt dat je niet meer kan bellen en opnemen omdat je geen belminuten meer hebt. Dat neem niet weg dat anderen mensen jou wel kunnen bellen waardoor je alsnog niet ontkomt aan bellen. De gemiddelde gebruiker verbruikt ongeveer 100 tot 300 belminuten per maand.

Vroeger was alles beter

Deze type beller vindt de moderne tijd eigenlijk helemaal niks. Hij hecht veel meer waarde aan het voeren van gesprekken wanneer je elkaar echt ziet in plaats van het gebruiken van een online functie. Deze type bellers maken geen gebruik van whatsapp of internet en kijken al helemaal geen films of luisteren ze muziek via het streamingdiensten. Hij of zij belt af en toe en stuurt zo nu en dan een sms bericht. Deze type bellers zijn vooral bereikbaar en kunnen vooruit met een simpele belbundel voor de maand. Net zoals de persoon die liever niet belt is het verstandig om te kiezen voor weinig tot geen bel en sms minuten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *