3 tips om meer uit Instagram te halen

Instagram is een van de meest populaire sociale media ter wereld. Er is dus een grote kans dat jij er ook een profiel op hebt en daar nog eens aardig wat tijd op doorbrengt. Instagram biedt enorm veel functionaliteiten waar niet iedereen altijd van op de hoogte is. Om zo veel mogelijk uit je tijd op Instagram te halen, lees je in deze blog enkele tips!

Veel likes behalen

Eén van de leukste dingen op Instagram is natuurlijk het krijgen van likes. Hierbij geldt natuurlijk: hoe meer, hoe beter. Je kunt natuurlijk je best doen om veel likes te krijgen door goede content te plaatsen, maar de makkelijkste en snelste manier is toch wel door Instagram likes te kopen.

Bewaar je Stories

De Stories functie is ideaal om content in te plaatsen die niet geschikt is voor je feed, maar die je wel met de wereld wil delen. Het grote voordeel is namelijk dat een Story maar 24 uur lang zichtbaar is. Voor sommigen is dit echter juist geen voordeel, omdat ze hun Stories willen kunnen blijven zien. Gelukkig kan je je Stories voor altijd op je profiel bewaren met de functie “hoogtepunten” of in het Engels “highlights”. Op deze manier kan je je Story highlights gebruiken als een soort openbaar dagboek waarin je de mooiste herinneringen kan delen, op kan slaan en terug kan kijken wanneer je wil!

Altijd op de hoogte van je faves

Je herkent het wel: je volgt zo veel mensen dat je niet alle posts bij kan houden. Om te voorkomen dat je posts van je favoriete content creator mist, kan je instellen dat je een notificatie ontvangt wanneer diegene een nieuwe post plaatst. Dit doe je door op iemands profiel naar de instellingen te gaan. In de rechterbovenhoek zie je vervolgens een belletje. Als je daarop tikt, kan je instellen voor welke content je allemaal een melding wenst te ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *