iPhone repareren in Utrecht bij Fixers

Eens in de zoveel tijd worden we weer verwend met een nieuwe iOS update. Hoewel deze updates in het begin altijd even wennen zijn brengen ze over het algemeen meer voordelen dan nadelen met zich mee. In dit blogartikel gaan we dan ook enkele van de nieuwste mogelijkheden binnen iOS behandelen. Natuurlijk is wel het belangrijk dat je iPhone beschikt over een heel scherm zonder barsten en scheuren anders is het eventueel onmogelijk om gebruik te maken van de nieuwste functies. In dit geval raden we je dan ook aan om een iPhone reparatie Utrecht te laten uitvoeren. Bij Fixers reparatie centrum kun je ook je scherm repareren van je iPhone en andere toestellen.

Een muziektimer instellen

Sinds de introductie van de nieuwe iOS software is het mogelijk om een muziektimer in te stellen. Dit houdt in dat je een tijdstip aan kunt geven wanneer de muziek die je luistert moet stoppen met afspelen. Hierdoor bespaar je jezelf de moeite om zelf de muziek uit te zetten, wanneer je bijvoorbeeld in bed ligt en je telefoon in de oplader hebt liggen. Ideaal voor de mensen die ervan houden om ’s avonds met een muziekje in bed te liggen.

Snel een screenshot maken

Door twee keer op het Apple logo aan de achterkant van je iPhone te klikken is het sinds de nieuwe update mogelijk om een screenshot te maken. Hierdoor hoef je niet meer met onhandig je screenshot te maken door gebruik te maken van de ontgrendelingsknop aan de zijkant. Daarnaast is het ook mogelijk om andere dingen in te stellen indien je hier de voorkeur aan geeft.

Geen last meer van schermvullende telefoongesprekken

Word je ook weleens gebeld door iemand terwijl je hier op dat moment even geen behoefte aan hebt? Dan kan het behoorlijk irritant zijn op het moment dat dit gesprek het gehele scherm in beslag neemt. Met de nieuwste iPhone update is dit echter verleden tijd. Inkomende gesprekken zullen niet meer het hele scherm vullen, waardoor je gewoon verder kunt met browsen op Facebook of je WhatsApp berichten kunt beantwoorden. Het mag dus duidelijk zijn, deze nieuwe update heeft heel wat nieuwe mogelijkheden met zich meegebracht.,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *