De leuke games voor jouw telefoon

e kunt tegenwoordig overal videogames spelen: een thuisconsole, een game-pc, gestreamd via internet of op je smartphone of tablet. Voor velen is het laden van nieuwe apparaten met games prioriteit nr. 1 om de tijd door te brengen tijdens een woon-werkverkeer, op een dokterspraktijk of op de bank. Soms verandert een dwaas klein telefoonspel echter in uren non-stop gameplay. Als je op zoek bent naar de meest verslavende games die je op je iPhone of Android-telefoon kunt spelen, bekijk dan de onderstaande lijst. Veel succes met het proberen om iets anders gedaan te krijgen!

AFK Arena

AFK Arena is letterlijk een inactieve RPG-game waarin je buit verzamelt en een level omhoog gaat, zelfs als je niet achter het toetsenbord zit. Verzamel helden en versterk je krachten om het rijk te redden van een oud kwaad. Sluit je aan bij gilden, vecht tegen andere spelers of zet je epische zoektocht voort.

Angry Birds 2

De Angry Birds-franchise is wijd en zijd uitgebreid, tot het punt waarop het nu moeilijk is om een ​​game te vinden die mobiele gamers niet aanspreekt. Maar we houden het graag bij de klassiekers. Angry Birds 2 geeft je precies wat je wilt van een Angry Birds-game: vogels schieten op kwaadaardige varkens.

Ballz

Herinner je je het klassieke arcadespel Breakout nog? Hoewel Ballz niet echt een kloon van het spel is, werkt het wel op een aantal van dezelfde principes. Je hebt een selectie van blokken om te breken, en je moet je verzameling ballen gebruiken om ze te breken. Het is een leuke en betoverende tijdverspiller.

Brawl Stars

Brawl Stars is een mobiele battle royale die gespecialiseerd is in 3v3-gevechten in meerdere spelmodi. Ontgrendel en upgrade verschillende personages, voltooi missies, verzamel items en power-ups, pak unieke skins en ontdek nieuwe locaties.

Andere leuke games vindt je hier en hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *