Onbeperkt 4G zakelijk bij Budget Mobiel

Heb je een bedrijf en wil je een zakelijke telefoon dan kom je al snel voor een probleem te staan. De kosten van een zakelijk abonnement kunnen behoorlijk oplopen. Een goede bereikbaarheid wordt dan ook een kostbare aangelegenheid.

Het is dan ook zaak dat je kijkt voor een abonnement budget mobiel onbeperkt 4G. dit doe je omdat je dan niet op de gebelde minuten hoeft te letten en je bent evenmin gebonden aan een maximaal aantal Mb. Wie een dergelijk abonnement wil zal een goede vergelijking moeten maken tussen diverse aanbieders. Het is goed om te weten dat je voor een abonnement met onbeperkt 4G zakelijk een aantal keuzes hebt.

Een ander telefoonnummer voor de zaak
Ga je een budget mobiel onbeperkt 4G abonnement afsluiten voor de zaak dan zou je natuurlijk je huidige telefoonnummer kunnen meenemen. Dit is echter niet praktisch wanneer jij zakelijk en privé strikt gescheiden van elkaar wil houden. In dat geval doe je er dan ook goed aan om een zakelijk telefoonnummer te nemen naast je privé telefoonnummer.

Kies je voor een abonnement met een nummerbehoud, van bijvoorbeeld een vorige provider van een zakelijk nummer, dan kan je dit uiteraard doorgeven bij je aanvraag voor onbeperkt 4G zakelijk. Zorg ervoor dat jouw klanten op de hoogte zijn van het feit dat je een ander zakelijk nummer hebt wanneer je een nieuw nummer aanvraagt.

Een abonnement met enkel een sim kaartje
De goedkoopste vorm van een abonnement met onbeperkt 4G is wel dat je enkel een sim kaartje afneemt zonder dat je een extra mobiele telefoon koopt. In dit geval moet je gebruik maken van ofwel een mobiele telefoon die je al had of je kiest een telefoon die meerdere simkaartjes kan gebruiken. Deze optie zit al bij veel mobiele toestellen ingebouwd.

Wanneer je een sim kaartje wil gebruiken terwijl je slechts een telefoon hebt waar maar één simkaartje in past dan kan je altijd een exemplaar kopen wat deze optie wel heeft. Ronlopen met twee telefoons op zak blijkt maar zelden handig te zijn voor een ondernemer.

Een abonnement met een telefoon erbij
Natuurlijk kan je ook voor een zakelijk onbeperkt 4G abonnement altijd kiezen voor die oplossing waarbij je een telefoon gaat leasen bij je abonnement. Je kan de nieuwe mobiele telefoon ook aanschaffen. Denk er dan aan dat je ook kan kiezen voor een mobiele telefoon die gelijk al twee simkaart sleuven heeft.

Op die manier kan je jouw particuliere abonnement integreren. Je hebt dan een nieuwe mobiele telefoon en daarnaast heb je twee simkaarten in jouw toestel. Daardoor zijn de maandelijkse kosten wel wat hoger, afhankelijk van het type toestel wat je koopt. Er zal in een aantal gevallen een inkomenscheck worden gedaan waarbij het dus belangrijk is dat jouw onderneming al rendabel genoeg is. Bij een te laag inkomen zal je namelijk slechts een goedkoop toestel kunnen afnemen met jouw nieuwe abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *