Smartphone en televisie laten samenwerken. Hoe werkt dat precies?

 

We leven in een wereld vol met technologie. Elke dag worden er weer nieuwe dingen uitgevonden. Eén van de technologische uitvindingen die ons leven voorgoed veranderde was de smartphone. Nu is het mogelijk om je smartphone en je smart televisie te laten samenwerken met de Android mediabox. Maar hoe werkt dit precies? Wij beantwoorden deze vraag voor je.

Wat is een Android mediabox precies?

Een Android Mediabox, een product van Google, is een klein apparaatje dat je naast je televisie neer zet. Je sluit het aan met een HDMI kabel, maakt verbinding met het internet en vervolg kun je jouw smartphone en de televisie met elkaar laten verbinden. Het voordeel hiervan is dat je jouw smartphone als afstandsbediening kunt gebruiken, spelletjes kunt spelen en nog veel meer.

Eén van de grootste voordelen is dat je elk moment (op je smartphone of op je televisie) onbeperkt films, series en sportwedstrijden kunt kijken. Hier moet je weliswaar voor betalen, maar dat is hem absoluut waard.

De kosten voor een Android Mediabox

De Android Mediabox is goed te betalen. Je betaalt een eenmalig bedrag voor de mediabox en vervolgens kun je zelf kiezen of je hierbij een abonnement wilt nemen of niet. Het voordeel van deze abonnementen is dat je nergens aan vast zit en ze per maand kunt opzeggen.

Al met al is de Android Mediabox een investering waar je geen spijt van zult krijgen. In eerste instantie lijkt het kleine apparaatje misschien overbodig, maar als je het eenmaal in huis hebt wil je niets anders meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *