Tips voor jouw Galaxy Watch 3

Heb jij de prachtige Samsung Galaxy Watch 3 aangeschaft en wil je hier graag het maximale uithalen? Lees dan meer over hoe je hem het beste kunt gebruiken en hoe je hem het best kunt combineren bij je outfit.

De Galaxy Watch 3 kan je net zoals de vorige smartwatches gebruiken om te sporten. Je kan gebruik maken van sportprogramma’s die je kiest vanuit de Samsung Health-app. Zo is er heel veel keuze uit verschillen sportmogelijkheden zoals lopen, wandelen, fietsen, loopband, indoor-bike, zwemmen, krachttraining en ga zo maar door. Vooral het hardlooptraject is de afgelopen tijd flink uitgebreid.

Er zijn een aantal nieuwe toevoegingen in de Samsung Health-app. Naast jouw VO2max, snelheid, hartslag, cadans en verhoging krijg je nu ook te zien hoe jouw loophouding is tijdens het sporten. Zo krijg je grafieken van jouw links-rechts asymmetrie, grondcontacttijd, tijd in lucht, regelmaat van het aantal stappen en de stijfheid van je bewegingen te zien.

Toch is de Samsung Galaxy smartwatch, en zeker nummer 3, eerder een echte smartwatch dan een sporthorloge met enkele smartwatch-functies. Er zit een uitgebreid eigen besturingssyteem in, wat het bijvoorbeeld mogelijk maakt om ook te bellen via de ingebouwde speaker en microfoon en berichten te typen. Lees je eens in op alle functies van jouw Galaxy Watch om er optimaal gebruik van te kunnen maken.

Dankzij dit uitgebreide besturingssysteem kun je ook de wijzerplaat heel mooi vormgeven. Samsung heeft een uitgebreid pakket aan toevoegingen die je kunt maken op de wijzerplaat van je telefoon. Ga daarom eens op ontdekkingstocht met deze instellingen.

De Galaxy Watch 3 als modeobject

Door het klassieke ronde model heeft de Galaxy Watch 3 eigenlijk een heel horloge waardige look. Met een mooi bandje kun je hem daarom ook prima aan op de werkvloer of bij formelere gelegenheden. Het is sowieso leuk om te investeren in een paar mooie bandjes voor de watch.

Er zijn veel verschillende opties bandjes voor de Galaxy Watch 3. Voor een classic horloge look zijn er de leren bandjes, maar je hebt ook de sportieve bandjes, stalen bandjes en nylon bandjes. Het is handig om sowieso één of meerdere basisbandjes en kleuren in je collectie Galaxy Watch bandjes te hebben. Zo kun je bij de meeste outfits wel een sportief bandje met een neutrale kleur vinden.

Je kunt er ook voor kiezen om direct voor een opvallend bandje te gaan. Als dit helemaal bij jou en jouw smaak past, waarom niet? Er zijn veel nylon bandjes met leuke printjes en sportbandjes in felle kleuren. Kijk voor een ruim aanbod bandjes voor de Galaxy Watch 3 eens bij YONO SmartWatchBandjes.

Andere accessoires die de moeite waard zijn voor je Galaxy Watch zijn de screenprotectors. Een ongeluk zit in een klein hoekje en het komt best vaak voor dat mensen krassen hebben op hun smartwatch of horloge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *