Waar moet ik opletten bij de aanschaf van een iPhone?

In september van 2019 werd de Apple iPhone 11 uitgebracht. De iPhone 11 was op dat moment het nieuwste model in een lange serie van het Amerikaanse bedrijf Apple. De telefoon is deel van de dertiende generatie van de iPhone. De voorloper ervan was de iPhone XR. In dit artikel geef ik een aantal punten aan die minder zijn aan deze iPhone. Zo weet je waar je aan toe bent en welke andere iPhone wellicht beter bij jou zou passen. Wanneer je weet voor welke iPhone je gaat kun je natuurlijk verder gaan en op zoek gaan naar iphone hoesjes.

Verschillen

De iPhone heeft zoals veel telefoons ook nadelen. Wanneer je kijkt naar de verschillen tussen de iPhone X en iPhone 11 zijn er verschillende veranderingen te zien in het schermgebied. De iPhone 11 is het enige model van al deze toestellen met een lcd-scherm. Zwarte kleuren zijn daardoor iets minder mooi, terwijl ook het HDR-beeldscherm met mooiere kleuren ontbreekt. Ook de resolutie op de iPhone 11 is een stap terug ten opzichte van de iPhone X. Hoewel het Liquid Retina-scherm van de iPhone 11 prima is, is het op bepaalde aspecten toch een stap terug. De iPhone 11 heeft wel een groter scherm. In formaat verbeter je wel, want de iPhone 11 heeft een 6,1 inch scherm ten opzichte van een 5,8 inch iPhone X. Hoesjes iphone passen goed op dit scherm.

Waard of niet?

De iPhone 11 heeft dus voor- en nadelen. De beste iPhone voor jou hangt af van je smaak, vereisten en budget. Wil je waar voor je geld en een paar jaar vooruitgaan met een iPhone? Zoals gezegd kun je met de iPhone 11 wel een paar jaar vooruit. Naast de uitstekende batterijduur en de verbeterde TrueDepth camera is deze iPhone 11 de aanschaf waard, want je kunt er langer plezier van hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *