Ga naar de inhoud

Galaxy Note 7 laat gebruiker de smartphone ontgrendelen met een irisscanner

Samsung Galaxy Note 7 vanaf € 0,01 bij Biedveilingen.nl

De Galaxy Note 7 maakt gebruik van een irisscanner om gebruikers de telefoon te laten ontgrendelen met hun oog. Het is een unieke nieuwe feature die Samsung inbouwt. Er valt vanaf €0,01 op de state-of-the-art smartphone te bieden via Biedveilingen.nl. Deelnemers aan de online veilingen hebben daar de mogelijkheid al voor een paar euro de nieuwste smartphone in hun bezit te krijgen. De Galaxy Note 7 beschikt verder over een gebogen HDR-scherm en draait op de nieuwste Android-software met de eigen schil van Samsung.

dual-Camera-1“Samsung laat met de Galaxy Note 7 zien dat er nog wel degelijk innovatie mogelijk is. De irissen in onze ogen zijn volledig uniek en maken ontgrendelen gemakkelijker dan met een wachtwoord. Bovendien beschikt de smartphone over een uniek HDR-scherm zoals we dat ook zien op bijvoorbeeld de nieuwste generatie gaming consoles. Het toont aan dat Samsung doorlopend vooruit wil. Dat is dezelfde richting als die we bij Biedveilingen.nl op gaan. Vandaar dat we de veilingen voor de Galaxy Note 7 http://biedveilingen.nl/page/samsung-galaxy-note-7 nu al aanbieden en direct verzenden naar veilingwinnaars zodra de smartphone in Nederland beschikbaar is”, aldus Cor Jansen van Biedveilingen.nl.

Galaxy Note 7 smartphone winnen

Deelnemers aan de veilingen hebben online de mogelijkheid om de Galaxy Note 7 in een veiling te winnen. Zij kunnen deelnemer vanaf €0,01. Het betekent in de praktijk dat een smartphone zoals de Galaxy Note 7 van Samsung vaak voor slechts een paar euro naar de winnaar gaat. Het is op die manier mogelijk om de nieuwste smartphone op een uiterst voordelige wijze aan te schaffen.

Gebogen HDR-scherm

De Galaxy Note 7 krijgt net als de Samsung Galaxy S Edge-modellen een gebogen scherm. Dat draagt bij aan het stijlvolle uiterlijk en zorgt er bovendien voor dat het mogelijk is om vanaf de zijkant notificaties te ontvangen. Daarnaast beschikt de Galaxy Note 7 over een uniek HDR-scherm. Het is een High Dynamic Range scherm, waarop contrasten beter zichtbaar worden. Op die manier is Samsung de concurrentie met de Galaxy Note 7 heel duidelijk weer een stap voor.

Over Biedveilingen.nl

Biedveilingen.nl is de grootste en spannendste centveilingsite van de Benelux, met meer dan 200 000 leden. Biedveilingen verzorgt centveilingen voor tal van gadgets en andere populaire producten, waaronder audio- en videoapparatuur, cadeaukaarten, camera’s, gadgets, laptops, outdoor producten, smartphones, tablets en televisies. Alles vanaf € 0,01. Bovendien staat Biedveilingen bekend om de exclusieve acties en producten die nergens anders beschikbaar zijn. De Samsung Galaxy Note 7 is daar een goed voorbeeld van.

Website: www.biedveilingen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

©Telefoon-plaza.nl is een onderdeel van IFmedia.nl 2023